Fri frakt over 2000,-

Om oss

Sjøsprøyt AS

Sjøsprøyt er en lokal klesforretning som ble etablert i sentrum av Trondheim, våren 2021. Vi er strategisk plassert nede ved kanalen i Fjordgata 36. For øyeblikket er vi 4 ansatte.

Med eiere med lang fartstid innen arbeidstøy, klær og mote, hvor den ene til og med er født og oppvokst i Sjøsprøyten, ble konseptet naturligvis maritimt. Maritime kvalitetsklær, der workwear møter funksjonelle hverdagsklær som tåler all slags vær og vind langs hele norskekysten.

Sjøsprøyt tilbyr et bredt utvalg kvalitetsklær fra både kjente og ukjente merkevarer til arbeidsfolk, båtfolk, hyttefolk & folk flest som trives med å være ute ved sjø og land når det blåser litt ekstra og sjøsprøyten pisker deg i ansiktet.

Til bedrifter finnes det et hav av muligheter. Sjøsprøyt tilbyr alt av arbeidsklær og tilleggsutstyr til fiskeri- og havbruksnæringen, samt andre bransjer det er naturlig at vi kommer i kontakt med i Midtbyen. I tillegg til å drive med salg av klær tilbyr vi transfertrykk, profileringsartikler og firmagaver.

Foto: Ole Ekker / Sjøsprøyt
Foto: Ole Ekker / Sjøsprøyt

«De skal ikkje misakte seglaren; han er ein skarv, men han er å likne med eit menneske, i mange ting. Og seglarar er vi alle, på livsens hav.»

– Olav Duun

Vår historie

Jeg og min gode venn Joakim Storvold hadde lenge drømt om å starte et landhandleri sammen. Vi begge bodde i Trondheim og holdt på med vært vårt. Joakim drev familiebedriften Smart Profil sammen med faren sin Geir, som solgte arbeidsklær til bedrifter så busta føyk (De gjør fortsatt det). Jeg derimot, hadde brukt den samme tiden på å reise jorden rundt, jobbe som jeansselger, solgt fotballdrakter og fått masse unger.

Da koronaen kom bestemte vi oss for å realisere drømmen vår. Med Joakims grafiske ferdigheter og innsikt i arbeidstøybransjen, og min kreativitet og butikkerfaring, ønsket vi å skape et unikt konsept som skulle reflekter hvem vi er og hva vi står for. 

Vi ville hylle den maritime tradisjonen, fiskeren, eventyreren og SHIPSTEREN, ved å kombinere kvalitet både til arbeid og til hverdags. Klær med høy slitestyrke, funksjonalitet og bredt bruksområde.

Men vi ville ikke bare selge klær. Vi ønsket å bidra til økt liv og engasjement i Trondheims gater gjennom kulturelle arrangementer, samarbeid med andre lokale aktører og uhøytidelig landhandleristemning i butikken. Vi håper Sjøsprøyt kan krydre hverdagen din og byen vi bor i.

Ta del i reisen, og støtt din lokale butikk.
 

Arne Faksdal Tingstad, daglig leder, Trondheim, 2022     

Foto: Joakim Storvold / Sjøsprøyt
Foto: Aleksander With / Sjøsprøyt

Samfunnsansvar

Sjøsprøyts fundament er bygget på ønske om å tilby kvalitet gjennom hele reisen. Handler man hos Sjøsprøyt skal man kunne forvente kvalitet i alle ledd, fra selve produktet man kjøper til kunnskapen og kundeservice man får servert fra mannskapet ombord.

Vi mener det er viktig å være bevisst på at klesbransjen er en av verstingene når det kommer til klimaavtrykk. Men klær må vi ha, og da blir vår oppgave å begrense avtrykket. Nettopp derfor samarbeider Sjøsprøyt kun med seriøse aktører, som kan vise til dokumentasjon på produksjon og ansattes arbeidsvilkår. Kjøper du klær av høy kvalitet, varer de lengre.

Takk for at du handler lokalt – velkommen ombord!

Foto: Ole Ekker / Sjøsprøyt

Åpningstider:

Mandag – Lørdag: 10-17
Torsdag: 10-18
Søndag: Stengt

For spesielle åpningstider i jul, påske osv; følg med i sosiale medier for informasjon.

Ta kontakt om du lurer på noe!